Sivupoluille

2.12.2019

Kolmas

Lokakuun sny paketti kokonaisuudessaan

Lokakuun paketti piti sisällään
herkkuja: pepe ja suklaat syöty jo.. Tee sattuu olemaan mun yksi lemppareista, tämän säästän kotia. Kässäjuttuina virkkauslehti jossa koristeohjeita jouluksi, säästän lehden josko ehtisi virkkailemaan ensvuonna. Virkkauslankaa... voisikohan tätä kokeilla makramee-juttuihin, pieniin sellaisiin.. Tupsukehikot ja virkkuukoukut, tarpeeseen tulivat nämäkin. Yhdenlaiset kehikot mulla onkin, mutta en osannut käyttää niitä. Nämä on paremman! Olen joskus saanut sellaiset muovikädensijalliset virkkuukoukut jotka on huonot, virkkuu koukku osa lähtee irti ja pyörii siinä muoviosassa.
Suut pyyhitään tänä jouluna poroon :) Ja käsivoiteelle on käyttöä aina! Oi ja mä niin odotan että saan laittaa nuita saippuoita käyttöön, pitää vain löytää sievä puinen alusta altaan reunalle.


Kiitos sinä ihana salainen ystäväni ihanasta lokakuun paketista!

p.s paketti löysi siis perille! ei mielellään R-pakettina, vai minkä palvelun lähetys tää olikaan? Ko. paikka josta noudin paketin ei ole mun kulkujen yhteyksissä. Matkahuollon paketti tulisi tuohon lähikauppaan, niin kuin normipostipakettikin. (lisäksi asiakaspalvelu on surkeaa k.o. r-kiskalla...) Mutta ei hätää, paketti on saatu haettua lauantaina ja ehjänä perillä.


Herkkuja
Kässä juttuja
Lehti täyttä virkattuja juttuja
Poro servettejä
Käsivoide kosteuttamaan käsiä.
Saippua, käytetään terälehti kerrallaan.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista!