Sivupoluille

25.10.2019

Toinen

Yövuoroista selvitty, kokonainen viikonloppu vapaata! 
Arvaatteko mitä meinaan viikonloppuna tehdä?
Kyllä, kääriytyä viltin alle ja pysytellä myrskyä paossa. Mutta sitä ennen pitäisi käydä pihalla keräämässä kaikki mahdollisesti tuulen viemät tavarat turvaan. Muistinpa juuri että auringonvarjokin on vielä ulkona... kiinni kumminkin. Aamulla kun lähdin töistä niin vettä satoi, sataa edelleen.. enhän minä toki sokerista ole mutta... Toisaalta sateessa touhuaminen voisi virkistää!


Mutta sitten itse asiaan.. juuri ennen yövuoroja posti ilmoitti että sny paketti on noudettavissa. Hymy nousi kasvoilleni kun kaupan kassaneiti kiikutti muumipaperilla käärittyä lähetystä minulle.




Paketti odotti avaamista kauppakassin tyhjennyksen ajan ja sitten en enää malttanut. 


Koko paketin sisältö

Paketissa oli paljon kaikkea ihanaa, yhteen kuvaan ne kyllä mahtuivat mutta ehkä selkeämpi hahmottaa sisältö pienissä erissä.

Sukat ja neulelehti, tukuwool, silmukkamerkkejä ja puikkomitta.

Lehdestä löyty jokunen työ jonka voisin neuloa, mutta niiden aika ei ole vielä.. neulelista senkun kasvaa ja puikoilla on nyt ruuhkaa.. Tukuwool taitaa säästyä kirjoneuleeseen. Toisaalta kovin haluttaisi neuloa VillaHakan Vuono pipo jonka ohje julkaistaan lähiaikoina ravelryssa. Mutta koska tukuwool on mun iholleni liian pistelevä, en uskalla tästä pipoa tehdä tästä langasta.


Teetä, herkkuja ja titityyn kässäpussukka.
Herkkuista on muisto jäljellä, teet viety töihin ja tuo kassi! 
Harmittelin kun en sitä neulefestareilta ostanut, mutta nyt minulla on tämä!

Heijastin valolla, tuoksukynttilät, enkeli, "kristalli", roosan nauha merkki ja oikea kirje.

Koristeet on päässyt väliaikais sijoitukseen kässähuoneen ikkunaan, odottamaan pääsyä joulukuuseen. Kynttilät muistuttivat minua että vielä on "peilikynttelikkö" korjaamatta. Poika sai 7 vuoden epäonnen... jos nyt taikauskoisia oltaisiin. Myös heijastin tuli tarpeeseen, huomasin että kuljen aika mustissa vaatteissa.. eikä joka takissa ole heijastinta. Tämän laitan jokasääntakkiini jota käytän koiraa lenkkeilyttäessäni. Nyt on vilkkuvalot koiralla ja emännällä! :)

Ihanaa, oikea kirje! En muistakaan koska olisi viimeksi saanut käsikirjoitettua kirjettä.
Lähettäisin kirjeeseen vastauksen myös oikealla kirjeellä mutta kun en tiedä kenelle lähettää niin vastaan täällä :D

Neulominen on minulle terapiaa, henkireikä jota ilman en pärjäisi. Nyt syksyn aikana olen laajentanut käsityöharrastusta muuhunkin, niistä töistä ehkä kerron myöhemmin lisää kun ovat valmiita.

Vielä ei ole flunssa minua kunnolla löytänyt, ihme kyllä. Kurkku ollut ajoittain hieman kipeä ja nenä välillä tukossa.. Syyslomankin selvisin ilman flunssaa. Voisi ihan hyvin jättääkin minut nyt välistä.. 

Ei haittaa ettet tehnyt taikapalloa vaikka siitä ehkä tykkäänkin. Mutta ei minullakaan nyt oikein taikapallotuttanut. Ja tuku nätimpi vyyhtinä!

Roosanauhan aiheena on tunteen ja niiden näyttäminen. 
Tämä pitää muistaa pitää mielessä. Luonteeltani olen aika pidättyväinen. Jostain syystä viimeaikoina olo on ollut kovin itkuinen, mutta syytä sille en keksi. Kaikki on ihan hyvin, mitä nyt töissä raskasta ja paljon muutoksia kesästä asti ja uusia muutoksia tulee jatkuvasti. Mutta onneksi on hyvät työkaverit, ilman heitä en jaksaisi.. Ehkä itkuinen olo johtuu väsymyksestä.

Kiitos snyni! Ihana kokonaisuus, näistä on iloa pitkäksi aikaa.

Nyt haukkaamaan raitista ja kosteaa ilmaa. Sitten sytytän kynttilän, keitä kahvia ja jatkan testineulepaidan neulomista, ihan kohta valmis! Sitten puikoille hyppää testineulehuivi...


p.s.

Kiitos myös kortista! 
Kyllä se on kesä miellyttävämpi kuin tämä syksy... vaikka ruska-aika onkin kaunista.




2 kommenttia:

  1. Siis wau. Menin sanattomaksi. huippu ihana paketti, mikä on sisältänyt vaikka mitä.

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Mukava kuulla,että tykkäsit paketistasi!
    Ja piakkoin saat marraskuun paketin....
    T.Snysi

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!